Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Sjuksköterska dag/natt till neonatalvården Sachsska barn- och ungdomssjukhuset

2021-04-19
Region Stockholm, Sjuksköterskor barn

Inom neonatalvårdssektionen vårdas för tidigt födda barn från graviditetsvecka 28 och nyfödda sjuka barn. Omvårdnaden inbegriper allt från högteknologisk intensivvård till att stödja och uppmuntra amning inför hemgång. Vi arbetar familjecentrerat vilket innebär att föräldrarna deltar i omvårdnaden av sitt barn under hela vårdtiden som kan variera från några timmar till flera månader. En viktig arbetsuppgift är att hjälpa föräldrar att känna sig delaktiga och trygga under vistelsen hos oss. Neonatalvårdssektionen har 30 vårdplatser jämt fördelade på avd 61 och avd 71.

Totalt arbetar cirka 100 personer inom sektionen. Vi satsar på kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling med hjälp av internutbildningar och simuleringsövningar. Din inskolning anpassas utifrån dina tidigare erfarenheter. Till din hjälp finns handledare och utbildningsledare som tillsammans med dig ansvarar för att det blir en lyckad introduktion i ditt nya arbete. Vi vänder oss även till dig som är nyutexaminerad sjuksköterska och du får då ett eget inskolningsprogram.

På Sachsska barn- och ungdomssjukhuset har vi ett prestigefritt samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Vi satsar på friskvård och Södersjukhuset har egna träningslokaler för all personal. Vi finns centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm – är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och gott samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: För patienten – med patienten.

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Dag och natt. Tillträde enligt överenskommelse. Anställning natt med fast schema och arbete var tredje helg.

Obs! Skriv in din ansökan om du är intresserad av dag eller natttjänst.  

Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet som sjuksköterska. Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning barn och ungdom alternativt intensiv/anestesisjuksköterska.

Personliga egenskaper: Du bör vara en person med vilja att engagera dig och utveckla både dig själv och vår verksamhet. Du ska se fördelar med att arbeta tvärprofessionellt och tycka att teamarbete är stimulerande och viktigt.

 

OBS! Skicka in din ansökan så fort som möjligt. Intervjuer kommer att påbörjas innan sista ansökningsdag.

 

 
Referensnummer:
176199
 
Sista ansökningsdatum:
2021-04-30
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet, Linda Turfors, 08-616 12 71

Kontaktpersoner

Lisa Skogström
Tel: 08-616 46 57
Marina Adler-Runow
Tel: 08-616 41 48