Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Specialistsjuksköterska barn och ungdom till Sachsska barn-och ungdomssjukhuset, neurologmottagning

2021-03-31
Region Stockholm, Sjuksköterskor barn

Är du en specialistsjuksköterska inom barn och ungdom och intresserad av neurologi, titta hit. Vi är ett kollegialt team på tre sjuksköterskor som söker en fjärde kollega. 

Till vår mottagning kommer barn och ungdomar 0-18 år med många olika neurologiska åkommor, så som epilepsi, hjärnskador, neurometabola sjukdomar, intellektuella funktionsnedsättning, m.m.  Du kommer arbeta i team med flera olika professioner, ha både egna och gemensamma mottagningsbesök. En stor del av vårt arbete består av telefonrådgivning, provtagning och omhändertagande av barn/ungdomar med epilepsi och deras familjer och information till förskolan/skola och assistenter.  Vi har även ansvar för dagvårdsverksamhet dit framför allt barn som behöver sövas i samband med MR, LP och CT kommer.

Din tjänst kommer vara på neurologmottagningen men anställningen är på specialistvårdsektionen som består av flera olika enheter såsom diabetes, gastro, allergi med flera. 

Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder
akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet till alla. FN:s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten.

Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.

Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Kvaifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och ungdom. Erfarenhet inom neurologi är meriterande.

Personliga egenskaper:

Du ska tycka om att arbeta både självständigt och i team med olika professioner samt ta eget ansvar. Ödmjukhet och vänligt bemötande är viktigt för oss.

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Caroline Hansen 0725-824645

Facklig företrädare:

Vårdförbundet Thomas Schough 08-616 13 69

Övrig information: 
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

 
Referensnummer:
176289
 
Sista ansökningsdatum:
2021-04-30
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet: Thomas Schough 08-616 13 69

Kontaktpersoner

Caroline Hansen
Tel: