Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Operationssjuksköterska Natt till Kirurgoperation Modul 4, Södersjukhuset

2021-04-19
Region Stockholm, Sjuksköterskor operation

Jag kände mig välkommen redan första dagen.
Avdelningen genomsyras av ett gott kamratskap”

"Arbetsplatsen har gett mig goda möjligheter att utveckla mig, både kliniskt och akademiskt.”

” Jag upplever en genuin vilja att samarbeta och stötta varandra, över klinik- och professionsgränser. Detta särskiljer verkligen Södersjukhuset, och fram för allt VO Kirurgi. Det är ett stort sjukhus, men ändå greppbart och det är lätt att trivas.”

Citat från medarbetare

Vi söker nu nya kollegor till natten!

Vi söker operationssjuksköterskor till vår nybyggda högspecialiserade operationsavdelning. Avdelningen invigdes i oktober 2019 och består av sex operationssalar, varav två är fullutrustade hybridsalar. Operationsavdelningen tillhör VO Kirurgi som utöver operation består av fyra vårdavdelningar samt två mottagningar.

Här får du arbeta i en trygg och stabil arbetsgrupp där vi lär av varandra. Du får möjlighet till kompetensutveckling inom och utanför sjukhuset, nationellt och internationellt. Vi har påbörjat arbetet med implementeringen av Region Stockholms kompetensstege. Som ny sjuksköterska får du en introduktion, som är anpassad efter dina individuella behov och tidigare erfarenheter, så att du kan landa tryggt i det nya jobbet.

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm med drygt 140 000 akutbesök per år. På sjukhuset är vi ca 4600 medarbetare. Södersjukhuset har en positiv anda, som genomsyrar alla verksamheter. Vi arbetar gemensamt mot vår värdegrund ”Patienten först, respekt för individen, undvika slöseri och med ett fokus på vårt samhällsansvar”.

Hos oss får du

Här får du ett stort spektrum av olika typer av operationer bland annat inom bukkirurgi, interventionell kärlkirurgi och endoskopisk kirurgi.

Jourtid ingår även gynekologiska, obstetriska operationer samt urologiska ingrepp. Nattetid förekommer även ortopediska och handkirurgiska ingrepp. Här blir du inte fullärd utan fortsätter utvecklas.

Vi erbjuder

  • Ett öppet klimat där personalgruppen präglas av en bra sammanhållning
  • Regelbundna nattmöten
  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap. Här blir du en del av ett inkluderande och tillmötesgående team.
  • Kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar. Möjlighet finns att fördjupa sig i olika ansvarsområden. På avdelningen finns en universitetssjuksköterska som bidrar till att utveckla verksamheten
  • Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt gruppträning på vårt eget Hälsoteam, för oss är det viktigt med ett hälsofrämjande förhållningssätt

Vi söker

Vi söker en öppen och ärlig person med stort egenansvar. Du har lätt för att samarbeta och är en god lagkamrat med lösningsfokus. Du bör tycka om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo. Ditt engagemang och din nyfikenhet bidrar till utveckling av god och säker vård för våra patienter.

 

Anställning

Tillsvidareanställning, heltid (32,25h/v inkl. helgtjänstgöring), som operationssjuksköterska. Vi tillämpar individuell lönesättning och individuell schemaläggning. Vi har också möjlighet att erbjuda 3-skiftsarbete.

Övrig information

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. Intervjuer sker löpande.

Kontakt

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande vårdenhetschef Maria Hawborn mobilnr 072-599 36 92, maria.hawborn@sll.se  eller vårdenhetschef Pia Andersson tel: 08-616 23 02, pia.a.andersson@sll.se 

 
Referensnummer:
176610
 
Sista ansökningsdatum:
2021-05-30
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet söder tel. 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Pia Andersson
Tel: 08-616 2302
Maria Hawborn
Tel: 072-599 36 92