Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Vårdenhetschef till onkologmottagningen för patienter med prostata och tjock- och ändtarmstumörer, onkologiska kliniken, Södersjukhuset

2021-04-28
Region Stockholm, Chefer inom vård- och omsorg

Onkologiska kliniken vid Södersjukhuset består av en vårdavdelning, mottagningar, en behandlingsavdelning, en klinisk forskningsenhet och vår strålbehandlingsenhet.  

Vi behandlar patienter med bröst-, buk- eller urologiska tumörer. På kliniken ges samtliga onkologiska terapier.  

Onkologiska mottagningen behandlar och följer upp patienter med prostata och tjock- och ändtarmstumörer i alla stadier.

Urologsektionen samarbetar med urologen med gemensamma mottagningar och konferenser och Gi-sektionen har ett nära samarbete med kirurgklinikerna i Stockholm. 

Om rollen som vårdenhetschef  

Som vårdenhetschef på onkologmottagningen kommer du att ha ansvar för mottagningens dagliga drift, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Rollen innebär personalansvar för sjuksköterskor, undersköterskor och dietister. Vårdenhetschefen ansvarar också för att nya arbetsmetoder implementeras, samt driver förändringsarbete och projekt tillsammans med enhetsledare och ledningsansvarig läkare. Du arbetar nära verksamhetschefen och ingår i Onkologklinikens ledningsgrupp.

Organisationens stabsfunktioner i form av IT-samordnare, HR-Partner och controller mm finns för att stödja dig i rollen som vårdenhetschef. På Södersjukhuset har vi ett chefsprogram med för rollen relevanta utbildningar som skapar förutsättningar för ett gott ledarskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av gärna med specialistutbildning inom onkologi. Vi ser det som meriterande om du har;

  • Ledarerfarenhet
  • Genomgått en ledarskapsutbildning  
  • Erfarenet och/eller intresse av forskning

Personliga egenskaper

Du har god samarbetsförmåga, är prestigelös, lyssnar in andra och skapar delaktighet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god organisatorisk förmåga. Vi att du har viljan och ett stort engagemang för att jobba med förändringsarbete.  

Anställning  

Tillsvidareanställning på heltid i grundprofessionen med ett tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef.  

För ytterligare information välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Linder Stragliotto, tfn 072-468 86 93.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen till oss på Södersjukhuset!

 
Referensnummer:
176887
 
Sista ansökningsdatum:
2021-05-23
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder, 070-4843310

Kontaktpersoner

Christina Linder Stragliotto
Tel: 072-4688693