Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Strategisk verksamhetsutvecklare, Södersjukhuset

2021-04-29
Region Stockholm, Övriga administratörer

Vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingen vid regionens största akutsjukhus

Tjänsten som strategisk verksamhetsutvecklare är placerad på Sektionen Kvalitet och verksamhetsutveckling. Sektionen är en stabsfunktion som omfattar en rad olika specialistområden; strategisk verksamhetsutveckling, kvalitetsutveckling, patientsäkerhet, patientvägledning, miljösamordning, katastrofsamordning och läkemedelsenhet med sjukhusapotekare och klinisk farmakolog.

Du kommer att arbeta brett med utvecklingsfrågor på sjukhuset tillsammans med övriga medarbetare, både inom sektionen, avdelningen och andra staber och verksamhetsområden. Områden som kommer vara viktiga att fokusera på inför framtiden är den transformation som sjukhuset behöver göra för att möta utmaningarna med digitalisering, en allt snabbare teknikutveckling, och implementering av nya lösningar för effektivisering. Grunden för allt arbete som bedrivs är att utifrån patienternas behov av sjukvård stötta Södersjukhusets verksamheter i att bedriva och utveckla en personcentrerad, ändamålsmässig sjukvård med kvalitet och kostnadseffektivitet i centrum. I arbetet ingår bland annat projektledning av olika typer av sjukhusövergripande utvecklingsprojekt i samarbete med medarbetare på avdelningen samt de andra verksamheterna inom Södersjukhuset.

Vi söker dig som har utbildning till civilingenjör, civilekonom eller motsvarande akademisk utbildning och minst tre års erfarenhet av processarbete och/eller kvalificerad projektledning samt förändringsledning från konsultbyrå inom management. Du ska ha erfarenhet av digitalisering samt införande av komplexa utvecklings- och förbättringsåtgärder. Du ska också ha erfarenhet av att arbetat i offentlig miljö, annan politiskt styrd organisation eller som leverantör till offentlig sektor. Du ska ha kvalificerad metodkunskap inom projektledning och förändringsledning samt erfarenhet av att arbeta med ledningsgrupper eller motsvarande. Erfarenhet av hälso- och sjukvård är meriterande.

Du har ett genuint intresse för att arbeta med förändringsledning och förbättringar samt brinner för att skapa förutsättningar för en än bättre sjukvård för länets befolkning i framtiden. Genom ditt nuvarande och tidigare arbete har du gedigen erfarenhet av analys, ledarskap och att skapa relationer. Vid anställning läggs stor vikt vid personliga egenskaper och ledarskapsförmågor. Egenskaper som vi lägger särskilt stor vikt vid är att du är:

  • Initiativtagande
  • Driven
  • Metodisk
  • Resultatinriktad
  • Samarbetsvillig
  • Lättsam
  • Medmänsklig
  • Prestigelös
  • Kommunikativ
  • Organiserad

ANSTÄLLNINGSFORM

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

KONTAKT

Upplysningar lämnas av Kvalitets och utvecklingschef Anders Ajgeldinger-Nordqvist,
tfn 072-599 39 11.

FACKLIGA KONTAKTPERSONER

SACO Sofi Wickström  tfn 08-616 3330, mail: sofi.wickstrom@sll.se

Vision Anette Sjöstrand tfn 08-616 1109, mail: anette.sjostrand@sll.se

 

Varmt välkommen med din ansökan senast den 20 maj 2021!

 
Referensnummer:
176914
 
Sista ansökningsdatum:
2021-05-20
 
Fackliga representanter:
SACO Sofi Wickström tfn 08-616 3330,

Kontaktpersoner

Anders Ajgeldinger Nordqvist
Tel: 08-616 14 26