Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Vill du göra skillnad? Sök jobb som Vårdenhetschef till vår kirurgmottagning

2021-05-03
Region Stockholm, Chefer inom vård- och omsorg

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. Vi vill utgöra ett självklart vårdalternativ för patienter och medarbetare både nu och i framtiden.


VO Kirurgi, med nästan 400 anställda, är en så kallad universitetssjukvårdsenhet (USV-enhet) där vård, forskning och utbildning, men också implementering av ny kunskap är kärnuppdrag. Vi är på en spännande förändringsresa med målet att bli den bästa arbetsplatsen med den bästa vården. Tillsammans.

I höst kommer vi att påbörja arbetet med att skilja på våra akuta och elektiva patientflöden. Vi ska skapa multiprofessionella flödesteam med ansvar för hela patientens vårdförlopp där öppenvårdsverksamheten – kirurgmottagningen – är mycket central. Vi vill fortsätta att modernisera och effektivisera verksamheten med stöd av digitala lösningar för att vara ännu mer tillgänglig för de patienter som behöver oss.

Om jobbet

Vi söker nu dig som tillsammans med medarbetarna vill utveckla vår öppenvårdsverksamhet. Du blir förstalinjechef för ett 20-tal medarbetare med arbetsmiljö-, personal- och budgetansvar och du följs upp av verksamhetsområdeschefen varje månad avseende produktionsutfall. Du ingår som en av VO:ts chefer i ledningsgruppen.

Vi söker dig som

  • Har en dokumenterad chefsutbildning och ett par års chefserfarenhet
  • Har erfarenhet av att leda förändrings- och förbättringsarbete
  • Har stort intresse av utvecklings-och digitaliseringsfrågor
  • Har gedigen erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård
  • Har förståelse för/erfarenhet av att leda verksamhet med patientflödesfokus

För att lyckas och trivas i rollen

Är du förändringsledare snarare än en förvaltare, med driv och höga kvalitetsmål. Du är prestigelös och har en mycket god samarbetsförmåga, men samtidigt uppskattar du att kunna ta ansvar och arbeta självständigt. Erfarenhet av och förståelse för arbete i öppenvård är meriterande. Du vet att våra medarbetare är vår största tillgång.

Anställning

Beroende på sökandes kompetens kan chefsuppdraget kombineras med arbete enligt grundanställning. Heltidsmåttet sätts utifrån grundprofession. Chefstjänsten är tidsbegränsad till tre år, med möjlighet till förlängning, med en tillsvidareanställning inom grundprofessionen. Södersjukhuset erbjuder friskvårdstimme, friskvårsbidrag och gratis träning på vårt eget Hälsoteam.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Tillträde snarast.

 

Övrig information: 

Södersjukhuset utför registerkontroll före beslut om anställning.

 

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande verksamhetsområdeschef Johannes Blom på telefon 072-468 86 63 alternativt johannes.blom@sll.se.

 

Facklig företrädare och representanter från medarbetargruppen kommer att utses inför intervjuer.

Välkommen till oss på VO Kirurgi, Södersjukhuset!
 

 
Referensnummer:
176973
 
Sista ansökningsdatum:
2021-05-31
 
Fackliga representanter:
Charlotta Nilsson (Vårdförbyndet): 08-616 18 23

Kontaktpersoner

Johannes Blom
Tel: 08-123 130 67 johannes.blom@sll.se