Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Vårdenhetschef till Fysiologiska kliniken på SöS

2021-05-03
Region Stockholm, Biomedicinsk analytiker

På Fysiologiska kliniken bedriver vi en bred verksamhet med tonvikt inom akutverksamhet. Metoder vi utför är Hjärtdiagnostik med ultraljud, Kärlultraljud, Arbetsprov, nuklearmedicin (myokardscintigrafi och njurscintigrafi), Hjärt-MR, Spirometri, Långtidsregistrering av EKG och blodtryck samt neurofysiologi. Vi är idag 45 medarbetare och utför omkring 18000 undersökningar per år.

Om rollen som vårdenhetschef  

Som vårdenhetschef kommer du ha ansvar för avdelningens dagliga drift, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Rollen innebär personalansvar för BMA, undersköterskor och receptionister. Vårdenhetschefen ansvarar för att implementera nya arbetssätt, rutiner samt driva förändringsarbete och projekt. Du arbetar i team tillsammans med enhetsledare, utbildningsansvarig, metodansvarig och verksamhetsutvecklare. Du arbetar också nära Verksamhetschefen och ingår i Fysiologiska klinikens ledningsgrupp.  

Organisationens stabsfunktioner i form av IT-samordnare, HR-Partner och Controller mm finns för att stödja dig i rollen. På Södersjukhuset har vi ett chefsprogram med för rollen relevanta utbildningar som skapar förutsättningar för ett gott ledarskap.

Vi söker dig som  

  • Är Leg. BMA och har klinisk erfarenhet av yrket
  • Har tidigare ledarerfarenhet  
  • Det är meriterande om du har genomgått någon typ av ledarskapsutbildning  

Du har god samarbetsförmåga, är prestigelös, lyssnar in andra och skapar delaktighet. Du vill skapa en attraktiv arbetsplats genom att ge förutsättningar för medarbetare att göra ett bra arbete, skapa en god arbetsmiljö, ett positivt arbetsklimat och individuella utvecklingsmöjligheter för medarbetare. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god organisatorisk förmåga, känsla för struktur och stort lösningsfokus. Slutligen tror vi att du har viljan och ett stort engagemang för att arbeta med förändrings- och förbättringsfrågor.  

Välkommen till oss på Södersjukhuset!  

Anställning  

Tillsvidareanställning på heltid i grundprofessionen med ett tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef. I uppdraget ingår 10-20% klinisk tjänstgöring.

Information om tjänsten lämnas av:  

Verksamhetschef Mojgan Montakhaby tel: 08-6162914

 
Referensnummer:
176981
 
Sista ansökningsdatum:
2021-05-23
 
Fackliga representanter:
Karl Björkil (VF), tel 08-616 10 00 (växeln)

Kontaktpersoner

Mojgan Montakhaby
Tel: 086162914