Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Med anledning av covid-19 råder generellt besöksförbud på Södersjukhuset och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Undersköterska Natt till kirurgoperation, M4

2021-05-21
Region Stockholm, Undersköterskor

Vi söker undersköterskor till vår nybyggda högspecialiserade operationsavdelning. Avdelningen invigdes i 2019 och består av sex operationssalar, varav två är fullutrustade hybridsalar. Operationsavdelningen tillhör VO Kirurgi.

Vår arbetsplats präglas av medarbetare med hög kompetens. Du arbetar i en trygg och stabil arbetsgrupp där vi lär av varandra. Du får möjlighet till kompetensutveckling. Vi tar emot nya medarbetare på ett välkomnande och inkluderande sätt, alla får en individuellt anpassad inskolning. 

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm med drygt 140 000 akutbesök per år. På sjukhuset är vi ca 4600 medarbetare. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. Vi arbetar gemensamt mot vår värdegrund ”Patienten först, respekt för individen, undvika slöseri och med ett fokus på vårt samhällsansvar”.

Hos oss får du

Mångfald med stor variation av operationer inom bukkirurgi, interventionell kärlkirurgi, och endoskopisk kirurgi. Jourtid ingår även gynekologiska, obstetriska operationer samt urologiska ingrepp. På natten tar vi även hand om ortopedens och handkirurgens akuta operationer.

Vi erbjuder

  • Ett öppet klimat där personalgruppen präglas av en bra sammanhållning
  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap. Här blir du en del av ett inkluderande och tillmötesgående team.
  • Kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar. På avdelningen finns en universitetssjuksköterska som bidrar till att utveckla verksamheten
  • Möjlighet till hospitering vid intresse
  • Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt gruppträning på vårt eget Hälsoteam, för oss är det viktigt med ett hälsofrämjande förhållningssätt

 
Vi söker
Vi söker en erfaren undersköterska, gärna med flera års erfarenhet inom akutsjukvård. Du har lätt för att samarbeta och är en god lagkamrat med lösningsfokus. Du bör tycka om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo. Ditt engagemang och din nyfikenhet bidrar till utveckling av god och säker vård för våra patienter.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning
Tillsvidareanställning, heltid (32,25 h/v inkl. helgtjänstgöring), som undersköterska. Vi tillämpar individuell lönesättning och individuell schemaläggning.
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Övrig information
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.  

Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande vårdenhetschef Maria Hawborn mobilnr 072-599 36 92, maria.hawborn@sll.se  eller vårdenhetschef Pia Andersson tel: 08-616 23 02, pia.a.andersson@sll.se 

 
Referensnummer:
177407
 
Sista ansökningsdatum:
2021-06-30
 
Fackliga representanter:
Kommunal: Rolf Nissen, 08-616 23 74

Kontaktpersoner

Pia Andersson
Tel: 08-616 2302
Maria Hawborn
Tel: 072-599 36 92