Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Med anledning av covid-19 råder generellt besöksförbud på Södersjukhuset och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Sjuksköterska till Koronarintervention

2021-05-31
Region Stockholm, Sjuksköterska

Är du legitimerad sjuksköterska som vill ta chansen att utvecklas och bidra till utveckling av PCI-verksamheten på Södersjukhuset? Då är detta jobbet för dig!

Södersjukhuset är ledande i landet och har en av Sveriges största PCI-verksamheter som tillhör verksamhetsområde Kardiologi. Vi har ett väl utvecklat samarbete med hjärtintensiven och vårdavdelningarna. Verksamhetsområde Kardiologi har 400 medarbetare. Vi utför ca 2000 angio och 1300 PCI:er om året. Vi har både elektiv och akut verksamhet. Det finns också en dagvårdsverksamhet för det elektiva flödet. Sjuksköterskor och läkare har ett nära och välfungerande samarbete inne på lab.

Vi erbjuder:

En unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som PCI sjuksköterska. Hos oss kommer du att arbeta i en spännande och utvecklande högteknologisk och forskningsintensiv miljö där patientens vårdbehov och säkerhet alltid är i centrum. Kontinuerlig kompetensutveckling där en plan görs för din utveckling. Du kommer att få ett gediget individanpassat inskolningsprogram som gör att du utvecklas och känner dig trygg i din yrkesroll och du blir en del av en stabil, mycket kompetent och trevlig arbetsgrupp.

Du erbjuds:

Att arbeta hos oss är omväxlande och utvecklande. Vi arbetar i tvärprofessionella team. Arbetet innefattar bland annat sedvanligt arbete som PCI sjuksköterska på angiosal där vi roterar mellan 3 olika positioner. Vi utför även mer avancerade ingrepp som CTO, LAAC, Reducer och alkoholablationer. I arbetet ingår även elektiv verksamhet med mottagningsarbete och dagvård. Det finns även en koordinatorfunktion där du är med och arbetsleder och planerar det dagliga arbetet. På kliniken pågår kontinuerligt forskningsprojekt där du som sjuksköterska har möjlighet till att delta. 

Hos oss får du även:

  • Kvarstannandebonus i form av tid som antingen kan tas ut i pengar eller ledighet
  • Ett friskvårdsbidrag, upp till 1500 kr/år
  • Friskvårdstimme varje vecka, samt tillgång till personalgym

Södersjukhuset är centralt belägen i Stockholm med mycket med goda kommunikationer nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Kvalifikationer:

Leg. Sjuksköterska. Du har några års erfarenhet av hjärtsjukvård alternativt anestesi/intensivvård. Det är meriterande om du arbetat med PCI eller intervention tidigare.

Personliga egenskaper:

Du har en naturlig förmåga att samverka, kommunicera och behärskar att arbeta självständigt. Du är lugn, stabil, välorganiserad och agerar på ett sätt som skapar förtroende. Du är positiv till att arbeta i ett mindre team där kommunikation och strukturer leder oss i vårt arbete mot vårt gemensamma mål. Du bör vara en person med vilja att engagera dig och utveckla både dig själv och vår verksamhet. Du ska se fördelar med att arbeta tvärprofessionellt och tycka att teamarbete är stimulerande och viktigt.

Om tjänsten:

Tillsvidareanställning, heltid 36,20 timmar/vecka. Vi har beredskapstjänstgöring i hemmet på kvällar, nätter och helger. Du har i snitt ett beredskapspass per vecka och arbetar var sjunde helg.

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

 
Referensnummer:
177585
 
Sista ansökningsdatum:
2021-06-30
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra söder, 070-4843310

Kontaktpersoner

Nils Witt
Tel: 070-417 69 84