Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Med anledning av covid-19 råder generellt besöksförbud på Södersjukhuset och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Sjuksköterska med bred erfarenhet från kirurgisk omvårdnad till våra Pre- och postoperativa enhet på Operationsavdelningen

2021-06-03
Region Stockholm, Sjuksköterska

Vi söker dig som är sjuksköterska med bred erfarenhet från kirurgisk omvårdnad till våra Pre- och postoperativa enhet på Operationsavdelningen.  

Välkommen med din ansökan!

Sedan två år tillbaka bedriver vi vår verksamhet i toppmoderna lokaler i Södersjukhusets nya operationsbyggnad. På våra fem moduler med totalt 25 st. operationssalar bedriver vi operationsverksamhet inom kirurgi, där b la kärluppdrag ingår, ortopedi, dagkirurgi, gynekologi/obstetrik och handkirurgi. Vi är i stor grad behjälpliga med anestesi vid olika undersökningar runt om på sjukhuset ex. olika röntgenundersökningar, endoskopier med mera. Vår pre- och postoperativa verksamhet där vi söker just dig bedrivs dagtid med kvällsarbete fram till kl 20.00 mån-tors.  Vi har ingen verksamhet på helger och röda dagar. Vi värnar om att avsätta tid för kvalitets- och utvecklingsarbete och utbildningar. Vi har ett stort utbildningsuppdrag för att ge våra framtida kollegor en så bra start som möjligt på sin karriär. Våra medarbetare är kompetenta handledare för både studenter, forskare och nystanställda. 

Arbetsuppgifter:  
På anestesiavdelningen arbetar du i nära samarbete med Södersjukhusets alla operationsavdelningar samt övriga verksamhetsområden. Arbetsuppgifterna på vår Preoperativa enhet består i att säkerställa att patienterna är förberedda inför operationen samt bistå anestesiologen vid regional anestesi. Den postoperativa delen innefattar övervakning av vitalparametrar, läkemedelshantering och logistiken kring patienten och flödet där vi lägger stor vikt på patientsäkerheten genom hela vårdkedjan.

Anställningsform:  
Tillsvidareanställning. Veckoarbetstid 40 tim/vecka med tjänstgöring helgfria vardagar. Tjänstgöring fram för allt dagtid med en kväll i veckan (11.00-20.00).

Tillträde enligt överenskommelse. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer:  
Legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet från kirurgisk omvårdnad från kirurgisk vårdavdelning. Meriterande är att du har tidigare erfarenhet från preoperativ mottagning på operation och/eller postoperativ vård.

 Personliga egenskaper:  

  • Har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga  
  • Har god förmåga att arbeta i team, förenat med självständigt arbete  
  • Är positiv i ditt förhållningssätt, engagerad och lyhörd  
  •  Är strukturerad och kan prioritera  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Övrig information:  
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning

 

 
Referensnummer:
177663
 
Sista ansökningsdatum:
2021-06-30
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centrasöder 070-484 3310

Kontaktpersoner

Anna Scheibe
Tel: 08-123 62232
Anna-Charlotte Pihl
Tel: 08-123 62296