Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Med anledning av covid-19 råder generellt besöksförbud på Södersjukhuset och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Medicinsk sekreterare till Sachsska barn- och ungdomssjukhuset, Ungdomsenheten

2021-06-07
Region Stockholm, Medicinsk sekreterare/Läkarsekreterare

Som en av två medicinska sekreterare på vår Ungdomsenhet ska du tycka om att arbeta i nära samarbete med andra yrkesgrupper men också fungera självständigt och ta eget ansvar. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter för en medicinsk sekreterare såsom bl.a. journalskrivning innefattar tjänsten även receptionsarbete, schemaläggning, kallande av patienter etc. På Ungdomsenheten pågår till stora delar olika projekt och därför bör du vara öppen för att delta i dessa.


Ungdomsenheten är en medicinsk samvårdsenhet för ungdomar mellan 13-20 år. Organisatoriskt är vi ett samarbete mellan Sachsska barn- och ungdomssjukhuset och Kvinnokliniken vid Södersjukhuset samt Barn- och ungdomspsykiatrin/BUP.

Vårt mål är att möta ungdomars behov i vården. Vi har samlat olika kompetenser som samarbetar och hos oss får specialisterna komma till ungdomarna istället för tvärtom.

Vi tar emot ungdomar med kroniska sjukdomar och/eller andra medicinska problem. Hit kommer också flickor med gynekologiska besvär samt för att diskutera graviditet och abort. Vi har även medicinska och psykologiska uppföljningar av flickor under 18 år som utsatts för våldtäkt.

På Sachsska barn- och ungdomssjukhuset har vi ett prestigefritt samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Vi satsar på friskvård för vår personal och Södersjukhuset har egna träningslokaler att tillgå. Vi finns centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Anställningsform:

  • Tillsvidare
  • Heltid, 39,5 tim/vecka

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Kvalifikationer 

  • Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare/läkarsekreterare och gärna ha några års erfarenhet av yrket.
  • Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1.

Personliga egenskaper 

  • Du ska vara noggrann och strukturerad samt intresserad av att utföra varierande arbetsuppgifter efter verksamhetens behov. Du tycker om att ge god service och är van vid såväl självständigt arbete som i grupp. Vi lägger stor vikt vid att du har en bra samarbetsförmåga. 

Övrig information: 

Södersjukhuset utför registerkontroll före beslut om anställning.

 
Referensnummer:
177725
 
Sista ansökningsdatum:
2021-06-28
 
Fackliga representanter:
Vision: Jaana Ingeson Telnr: 08-616 40 60

Kontaktpersoner

Johan Lidemark
Tel: 08-616 40 05