Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksregler på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 gäller särskilda regler för besök på Södersjukhuset. Läs mer.

Sjuksköterska natt till neonatalvårsavdelningen

2021-06-11
Region Stockholm, Sjuksköterskor barn

På neonatalvårdsavdelningen vårdas för tidigt födda barn och nyfödda sjuka barn. Omvårdnaden inbegriper allt från högteknologisk intensivvård till att stödja och uppmuntra amning inför hemgång. Föräldrarna deltar i omvårdnaden av sitt barn under hela vårdtiden som kan variera från några timmar till flera månader. En av dina arbetsuppgifter är att få dem att känna sig delaktiga och trygga under vistelsen hos oss.

Neonatalvårdssektionen har 26 vårdplatser jämt fördelade på avd 61 och avd 71. Totalt arbetar cirka 100 personer inom sektionen. 

Vi satsar på kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling med hjälp av internutbildningar och simuleringsövningar.

Din inskolning anpassas utifrån dina tidigare erfarenheter. Till din hjälp finns både handledare och utbildningsledare som tillsammans med dig ansvarar för att det blir en lyckad introduktion i ditt nya arbete.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Anställning natt med fast schema och arbete var tredje helg.Tillträde snarast.

Kvalifikationer:

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning barn och ungdom. Alternativt har du erfarenhet från barnsjukvård.

Personliga egenskaper:

Du bör vara en person med vilja att engagera dig och utveckla både dig själv och vår verksamhet. Du ska se fördelar med att arbeta tvärprofessionellt och tycka att teamarbete är stimulerande och viktigt.

 

På Sachsska barn- och ungdomssjukhuset har vi ett prestigefritt samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Vi satsar på friskvård och Södersjukhuset har egna träningslokaler för all personal. Vi finns centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

 

Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm – är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och gott samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: För patienten – med patienten.

 

OBS! Skicka in din ansökan så fort som möjligt. Intervjuer kommer att påbörjas innan sista ansökningsdag.

 
Referensnummer:
177898
 
Sista ansökningsdatum:
2021-07-30
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet, Centra Söder, Tel: 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Lisa Skogström
Tel: 08-616 46 57
Linda Löfström
Tel: 08-6164148