Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksregler på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 gäller särskilda regler för besök på Södersjukhuset. Läs mer.

Psykolog till Nackamottagningen, Sachsska barn- och ungdomssjukhuset

2021-06-24
Region Stockholm, Psykologer

Nackamottagningen söker en psykolog till vårt utredningsteam. Vi bedriver neuropsykiatriskt utredningsarbete för barn och ungdomar, 4-18 år. Vi har en tradition att genomföra breda utredningar även om vårt huvuduppdrag är ADHD.

Vårt utredningsteam består av två barnläkare, fem psykologer och två logopeder.

Din uppgift kommer att vara att göra neuropsykologiska utredningar och att aktivt ingå i teamarbetet. På mottagningen bedrivs även psykologisk behandling med barn och ungdomar. Meriterande om du har erfarenhet av detta.

Du kommer att ha din arbetsplats på Nackamottagningen som tillhör Sachsska barn- och ungdomssjukhuset, Nacka närsjukhus. Mottagningen ligger vid Ektorps centrum, 12 minuter med buss från Slussen. Hos oss finns läkare, sjuksköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Inom Sachsska barn- och ungdomssjukhuset finns ytterligare två  utredningsenheter. Psykologgruppen har gemensam handledning.

Nackamottagningen, tillhör Sachsska barn - och ungdomssjukhuset och är en del av Södersjukhuset som erbjuder akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN: s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten.

Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier.

Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.

Anställningsform: Heltid/Allmän visstidsanställning 6 månader med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer: Det här jobbet passar dig som tycker om att arbeta i team men även klarar av att bedriva självständigt utredningsarbete. Du ska vara legitimerad psykolog och ha erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar.

Personliga egenskaper: Du ska kunna vara drivande i eget självständigt arbete och även gilla att arbeta i team. 

Kontakt:

Vid eventuella frågor kontakta Anna Nåsby, psykolog tel. 073-7452073 (tom v 29) därefter Malin Blomberg, enhetschef tel. 072-468 86 09      

Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Övrig information: 
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

 
Referensnummer:
178154
 
Sista ansökningsdatum:
2021-08-13
 
Fackliga representanter:
Sveriges psykologförbund, Liisa Holtay 08-123 404 84

Kontaktpersoner

Malin Blomberg
Tel: