Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksregler på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 gäller särskilda regler för besök på Södersjukhuset. Läs mer.

Vik. Arbetsterapeut, Handkirurgiska kliniken

2021-07-14
Region Stockholm, Arbetsterapeuter

Vi söker en leg Arbetsterapeut till Handkirurgiska kliniken, Södersjukhuset

Är du intresserad av handkirurgisk rehabilitering, vill vara delaktig i kvalitetssäkringsarbete och arbeta i ett välfungerande multidisciplinärt team? Då är du välkommen att ansöka till oss! 

Handkirurgiska kliniken på Södersjukhuset är Stockholms läns landsting enda specialistklinik för behandling av skador och sjukdomar i händerna. Kliniken har regionansvar för Stockholms, Sörmlands och Gotlands län. Klinikens integrerade rehabiliteringsteam består av 17 medarbetare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och kurator gemensamt organiserade under egen enhetschef. 

Arbetsuppgifter: 

Det arbetsterapeutiska arbetet innefattar pre- och postoperativ träning/behandling i nära samarbete med läkare, fysioterapeut och övriga personalkategorier. Patientarbetet bedrivs till största del polikliniskt. Arbetet är mycket stimulerande med ett högt tempo. Kvalitetssäkring och FoUUi-frågor är en viktig del av arbetet. 

Kvalifikationer: 

Vi söker en Legitimerad Arbetsterapeut med god anatomisk och biomekanisk kunskap/förståelse gällande övre extremiteten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från handkirurgisk- eller ortopedkirurgisk verksamhet och har vana av ortostillverkning.  God IT-vana och kunskap om E-hälsa är meriterande.

Personliga egenskaper: 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker är flexibel har god samarbetsförmåga, intresserad av ämnesområdet och har ett stort intresse av utvecklingsfrågor.  

Om tjänsten:

Tjänsten är ett vikariat på 5 månader.

 
Referensnummer:
178166
 
Sista ansökningsdatum:
2021-08-15
 
Fackliga representanter:
Saco 08-616 10 0 vx

Kontaktpersoner

Tobias Tandrup
Tel: 08-12364394