Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksregler på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 gäller särskilda regler för besök på Södersjukhuset. Läs mer.

Sjuksköterska erfaren eller nyutbildad välkommen till Ortopedens Elektiva avdelning på Södersjukhuset

2021-07-01
Region Stockholm, Sjuksköterska

På den elektiva avdelningen
Här kommer du att möta patienter som söker hjälp för att åtgärda någon skada eller sjukdom i skelettet.  Avdelningens huvuduppdrag är att vårda patienter som kommer in på remiss och är i behov av en ledplastik i höft-, knä- eller axel, samt patienter som behöver ryggkirurgi. Avdelningen arbetar med vårdprocesser och korta vårdtider. Varje dag opereras mellan 4–9 patienter.

Vi arbetar i team, där sjuksköterskan delar ansvaret om patientens vård med läkare, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Du arbetar coachande för att öka patienternas motivation och medverkan i rehabilitering efter operationen. Avdelningen är en klinisk utbildningsavdelning vilket betyder att du kommer att möta och handleda studenter från olika utbildningar och kurser. Vi arbetar med handledarteam där flera professioner ingår

VI söker dig som har arbetat ett tag, är nyutexaminerad eller dig som söker nya utmaningar och är på steg 4–5 i kompetensstegen. Hos oss får alla en individuellt utformad och anpassad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. För dig som är nyutexaminerad erbjuder vi en trygg start på din karriär genom introduktion, handledning och fortbildning. Du stöttas av många erfarna sjuksköterskor och omvårdnadsledare som dagligen finns på plats.

Boka gärna en intervju så får du träffa oss och veta mer om vår verksamhet!

Urval och intervjuer sker fortlöpande

 
Referensnummer:
178281
 
Sista ansökningsdatum:
2021-08-22
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Marie Sjöstedt
Tel: 08-6164685