Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksregler på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 gäller särskilda regler för besök på Södersjukhuset. Läs mer.

Chefssekreterare/VO-assistent till Kvinnosjukvård/förlossning!

2021-07-09
Region Stockholm, Övriga administratörer

Just nu söker vi en assistent till verksamhetsområdeschefen för verksamhetsområde (VO) Kvinnosjukvård och förlossning. VO Kvinnosjukvård och förlossning är det största på Södersjukhuset och har ca 650 medarbetare.

Du kommer att vara verksamhetsområdeschefens administrativa stöd på 50 %, där arbetsuppgifterna kräver både bred och djup kompetens. Du bistår verksamhetsområdeschefen i uppdragen med att planera, leda, genomföra och följa upp olika aktiviteter. Det innebär bland annat mötesförberedelser och att skapa presentationsmaterial, skriva minnesanteckningar och protokoll, hantera och strukturera dokumentation och övriga administrativa arbetsuppgifter. Arbetet kan även omfatta insamlande av fakta eller utförande av särskilda uppdrag.

Du kommer stötta VO-chefen i att ta fram statistik och uppföljning för verksamheten och presentera i ledningsgruppen. Du kommer att ha ett nära samarbete förutom med VO-chef, verksamhetsutvecklare, vårdchef, controller, HR partner och medicinska sekreterare.

Några av dina arbetsuppgifter:

  • Administrativ support till VO-chef, ledningsgruppen samt kontinuerligt bistå verksamheten i det dagliga arbetet inom en rad områden och projektledning
  • Medverka till att kallelser och dagordningar utformas och sänds ut
  • Du planerar och koordinerar mötesbokningar, kalendrar och agendor, skriver material och olika former av mötesunderlag och presentationer.
  • Ta fram underlag för rapporter och förbereda presentationsmaterial inför möten
  • Boka resor, möten och konferenser
  • Dokumenthantering i Edit gällande patientärenden

Då tjänsten är delad kommer du de resterande 50 % arbeta som medicinsk sekreterare med sedvanliga sekreteraruppgifter. Du kommer bland annat att ansvara för utskrift av vårddokumentation och registrering av vårdkontakter i journalsystemet Take Care. Posthantering, journalrekvisitioner och remisshantering är några av de arbetsuppgifter som ingår i tjänsten.

Din profil

Vi ser att vår VO-assistent är en serviceinriktad person med ett proaktivt förhållningssätt som bidrar till ett bra teamwork, kommunikation och samarbete i ledningsgruppen och för verksamheten i stort. Du förstår vikten av din roll i vårdkedjan, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Du har erfarenhet av självständigt ansvar och skicklighet när det gäller prioritering av ett brett spektrum av administrativa frågor. Det gör du på ett effektivt sätt med hög integritet. Du har ett starkt driv och vågar ta egna initiativ, samt att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya arbetsuppgifter.

För att lyckas i uppdraget tror vi att du är en strukturerad, systematisk person med god förmåga att hantera många olika frågor parallellt. God samarbetsförmåga är viktigt då du behöver kunna samverka med många olika funktioner. Du är ansvarstagande, diplomatisk och lösningsorienterad och har förmåga att knyta samman lösa trådar så att en arbetsuppgift blir avslutad.

Du delar Södersjukhusets värdegrund: För patienten - med patienten.

Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare med tidigare erfarenhet som VO-assistent/chefssekreterare, eller arbete med liknande arbetsuppgifter. Du behärskar svenska språket väl och har god kunskap i medicinsk terminologi samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet och andra IT-system. Extra meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i dokumenthanteringsprogrammet Edit.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder 
Vi erbjuder en arbetsmiljö där du som medarbetare kan trivas och utvecklas. Vi har förmåner som flextid, möjlighet till att arbeta på distans, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme samt kostnadsfritt gym. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid, dagtid mån-fre. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. 

OBS! I och med semestertider kommer vi börja kalla på intervjuer först i v 32.

Information om tjänsten lämnas av:

Administrativ chef Beatrice Wilhelmsdotter Sjöbom tel: 08-123 629 62, 070-089 19 01.

Facklig företrädare:

Vision, Mari Skalberg nås via växel: 08-123 610 00

 
Referensnummer:
178421
 
Sista ansökningsdatum:
2021-08-31
 
Fackliga representanter:
Vision, Mari Skalberg nås via växel: 08-123 610 00

Kontaktpersoner

Beatrice Wilhelmsdotter Sjöbom
Tel: