Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksregler på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 gäller särskilda regler för besök på Södersjukhuset. Läs mer.

Operationssjuksköterska dagtid

2021-07-13
Region Stockholm, Sjuksköterskor operation

Välkommen till en av Sveriges modernaste Handkirurgiska operationsavdelningar!

Södersjukhuset, ett akutsjukhus mitt i Stockholm. På SÖS strävar vi efter att vara ett ledande akutsjukhus med hög kompetens och bra samarbete. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära personliga patientkontakten och se till att leva upp till vårt ledord "för patienten-med patienten.

Vårt operationshus är indelat i 4 moduler med 6 operationssalar/modul. Vi söker nu medarbetare till modul 2 som organisatoriskt tillhör Handkirurgiska kliniken inom verksamhetsområde Specialistvård.

Om tjänsten och vår verksamhet:

Handkirurgiska kliniken bedriver specialiserad och högspecialiserad handkirurgi, både akut och elektiv. Vi ansvar för alla svåra handskador i Stockholms, Gotlands och Sörmlands län. Bland akuta skador kan nämnas böjsen- och nervskador, frakturer och ligamentskador. Handledskirurgi är en stor del av verksamheten. Vi opererar även barn med medfödda avvikelser, cerebral pares och förlossningsskador på plexus brachialis. Sedan 2016 har handkirurgiska kliniken rikssjukvårdsansvar för plexusskador på barn och vuxna. I modul 2 med 6 operationssalar bedriver vi 4 salar med elektiv/akut kirurgi inom Handkirurgi och 2 salar elektiv Ortopedi för knä och axlar. Vi opererar i huvudsak patienter i dagkirurgi.

Arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska

Vi arbetar i helt nya lokaler sedan november 2019 och här har du stora möjligheter att vara med och utveckla operationssjukvården tillsammans med den nya tekniken.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning 40tim/ vecka, dagtid, måndag-fredag, schemalagd arbetstid, med viss kvälltjänstgöring måndag-torsdag.

Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

Det här erbjuder vi dig:

En av Sveriges modernaste handkirurgiska operationsavdelningar med sex helt toppmoderna nybyggda operationssalar. Du kommer få arbeta i en arbetsgrupp med många trevliga medarbetare som värnar om varandra och hjälps åt.. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig.

Vi använder oss av Kompetensstegen och arbetar i Koll Procompetens

Kvalifikationer:

Legitimerad Sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Vana från handkirurgi och ortopedi är ett plus/ meriterande.

Personliga egenskaper:

Flexibilitet, god samarbetsförmåga och initiativrik är en egenskap vi värdesätter hos våra medarbetare. Intresse för kvalitets- och utvecklingsarbete är en tillgång och att du har en positiv och öppen attityd är en självklarhet för oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval.

 
Referensnummer:
178449
 
Sista ansökningsdatum:
2021-08-15
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet 08-616 10 00vx

Kontaktpersoner

Katarina Bragderyd
Tel: 08-616 46 97