Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksregler på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 gäller särskilda regler för besök på Södersjukhuset. Läs mer.

Sjuksköterska/Onkologisjuksköterska till Medicinsk behandling Onkologiska kliniken

2021-07-14
Region Stockholm, Sjuksköterska

 

Vi söker en ny kollega som vill vara med och göra skillnad!  

Onkologiska kliniken vid södersjukhuset består av en vårdavdelning, mottagning, behandlingsavdelning, klinisk forskningsenhet och strålbehandling. På kliniken ges behandlingar för bröstcancer, gastrointestinalcancer och urologiskcancer.

Vi söker en ny medarbetare till vår behandlingsavdelning som tillsammans med oss vill vara med  utveckla den svenska cancervården. Vår vision är att skapa en så smidig vårdprocess som möjligt samt att alla vid varje möte med vården skall känna trygghet, omtanke och respekt. Trygghet, omtanke och respekt skapar vi genom hög yrkeskompetens, patientens delaktighet i planering av sin behandling och nära samarbete mellan olika professioner inom kliniken.   

Arbetsuppgifter:  

På avdelningen ges högspecialiserad onkologisk vård med både kurativ och palliativ intention

Vi är en arbetsgrupp på 18 medarbetare och på avdelningen ges dagligen mellan 60–70 behandlingar. Avdelning som är öppen måndag - fredag 7.00 -16.00.  

Som sjuksköterska arbetar du självständigt som patientansvarig sjuksköterska (PAS) och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är administrering av cytostatika, antikroppar och blodtransfusioner, förberedelser inför behandling och uppföljning efter behandling. De vanligaste omvårdnadsproblemen är smärta, nutritionssvårigheter, eliminationssvårigheter och illamående.  

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning, heltid, dagtid.  

Kvalifikationer:  

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet av onkologi/cytostatikabehandling eller är specialistsjuksköterska är det meriterande.

Personliga egenskaper:  

Du kommer i ditt arbete att möta svårt sjuka patienter och deras närstående. Detta kräver att du har förmåga att möta människor i kris och är empatisk och lyhörd. Du tycker det är roligt att bidra med dina tidigare erfarenheter och har lätt att skapa en god arbetsmiljö omkring dig.  

 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker efter den 9/8.  

 

 
Referensnummer:
178460
 
Sista ansökningsdatum:
2021-08-08
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet 08-616 10 00vx

Kontaktpersoner

Pia Petrovic
Tel: