Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksregler på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 gäller särskilda regler för besök på Södersjukhuset. Läs mer.

Är du en sjuksköterska som vill jobba med bröstcancerpatienter och på en mottagning? Då har vi jobbet för dig!

2021-07-20
Region Stockholm, Sjuksköterska

 

På Onkologiska kliniken arbetar vi i en kunskapsintensiv verksamhet där sjukhusets värderingen ”för patienten med patienten” vägleder oss i vårt dagliga arbete. Vårt mål är att möta förväntningar om en individanpassad cancervård av högsta internationella standard för alla invånare i Stockholm.   

Onkologiska mottagningen utreder, behandlar och följer upp patienter med tumörsjukdomar i olika stadier. Våra största patientgrupper är patienter med prostatacancer, colon-rektal cancer samt bröstcancer. Du kommer att ingå i ett team av sjuksköterskor, läkare, undersköterska, dietister och kuratorer som har hand om bröstcancerpatienterna.

 

Arbetsuppgifter:  

Mottagningssjuksköterskan arbetar också som kontaktsjuksköterska och är patientens kontaktlänk på kliniken. Du kommer att få ett både roligt, omväxlande och självständigt arbete. Du är den person patienterna vänder sig till i första hand gällande uppföljning, information, råd och stöd kring planerad och pågående behandlingar. 

Arbetsuppgifterna består till huvudsak att administrera och planera öppenvårdsmottagning. Du arbetar självständigt med daglig telefonrådgivning, träffar patienter i samband med läkarbesök och vid egna mottagningsbesök.   

Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram som ger dig en bra förståelse för vår verksamhet.  Vi har påbörjat arbetet med att införa kompetensstegen för sjuksköterskor och kommer tillsammans med dig göra en individuell utvecklingsplan.  

Vi arbetar även med ett workshiftingprojekt för att se över vem som gör vad samt arbeta med olika förändringar som ska mynna ut ett bättre nyttjande av den samlade kompentensen.

 

Vi erbjuder dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket bra kommunikationer. Vi har möjlighet till friskvård i fina träningslokaler. Södersjukhuset erbjuder även en trevlig personalmatsal, uppskattade afterworks och anordnar löpande andra sociala arrangemang.  

 

 Anställningsform:  

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.  

 

Kvalifikationer:  

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Specialistutbildning eller erfarenhet av onkologi är meriterande.  

 

Personliga egenskaper:  

Du har förmåga att möta människor i kris då du i ditt arbete möter svårt sjuka patienter och deras anhöriga. Du bör uppskatta att arbeta i en forskningsintensiv miljö och tycka om administrativt arbete.  Du är empatisk och lyhörd och tycker det är roligt att bidra med dina tidigare erfarenheter och har lätt att skapa en god arbetsmiljö omkring dig.   

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Vi ser fram mot din ansökan!   

 
Referensnummer:
178509
 
Sista ansökningsdatum:
2021-08-29
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet 08-616 10 00 vx

Kontaktpersoner

Mikael Lassander
Tel: 08-12364404