Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Sös söker ny HR-chef

Vill du vara med och göra skillnad på Sveriges ledande akutsjukhus?

Vi söker en HR-chef som vill vara med och utveckla Södersjukhuset till det attraktiva valet för dagens och morgondagens medarbetare.

Vi söker nu en HR-chef som vill vara med och göra skillnad på Sveriges ledande akutsjukhus!

Du kommer tillsammans med HR-direktören och övriga sektionschefer att vara involverad i utvecklingen av framtidens Södersjukhus – att skapa bästa vård för våra patienter och bästa arbetsmiljö för våra medarbetare. Du ingår i HR-avdelningens ledningsfunktion och rapporterar tillsammans med övriga sektionschefer till HR-direktören. Du kommer att röra dig över hela sjukhuset i olika forum och delta i koncerngemensamma projekt och arbetsgrupper. Du samverkar och tar vara på medarbetarnas och fackförbundens kunskaper och erfarenheter för att stödja och stimulera vårt ständiga förbättringsarbete.

Vi söker dig som har erfarenhet av ledning och styrning i komplexa organisationer och har du även erfarenhet av politiskt styrd verksamhet/offentlig verksamhet är det meriterande. Du har akademisk utbildning inom HR/personalvetenskaplig inriktning eller annan motsvarande relevant utbildning samt flera års erfarenhet av verksamhetsutvecklande HR-arbete i en större organisation.

Sista ansökningsdatum: 11 augusti.

Läs mer om tjänsten här.