Gå till innehåll
X

Vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingen vid regionens största akutsjukhus!

Verksamhetsområde Bilddiagnostik består av Röntgenkliniken inklusive Nuklearmedicin, Mammografin - Bröstcentrum och Fysiologiska kliniken. Verksamhetsområdets uppdrag är i första hand att bistå Södersjukhusets verksamheter med diagnostisk service. Vi har ett nära samarbete med sjukhusets övriga kliniker och externa vårdgivare.

Tillsammans utför vi avancerad diagnostik/behandling och erbjuder utbildning för alla yrkeskategorier där bl.a. ST-läkarna får en komplett utbildning. Möjlighet ges till forskning som bedrivs i samarbete med KI. Mammografin finns i moderna lokaler i nära anslutning till sjukhuset och är Sveriges största verksamhet inom bröstradiologi.

Vi står nu inför en mycket spännande framtid då vi under 2020 flyttar delar av röntgenverksamheten till Södersjukhusets nya akutmottagning. Under 2018 utförde vi c:a 269 000 undersökningar varav 110 000 mammografier. Vi är cirka 245 engagerade medarbetare som arbetar inom verksamhetsområdet.  

Vi söker dig som har chefs- och ledarskapserfarenhet, det är meriterande om du har erfarenhet av ledning och styrning i komplexa organisationer i allmänhet och sjukvård i synnerhet.  

Här kan du läsa mer om tjänsten och söka direkt!

Till toppen Pil