Hoppa till huvudinnehållet

Dags att söka AT-tjänstgöring

Ta chansen att göra din AT-tjänstgöring under 18 månader vid Södersjukhuset!

Nu har vårens AT-ansökningsperiod öppnat och pågår t.o.m. 20 februari. Vi söker AT-läkare med möjlighet att påbörja sin AT-tjänstgöring med start v.22 alternativt v.35 2022. Denna omgång har vi möjlighet att erbjuda 28 AT-block.

Vill du läsa mer om AT på Sös eller ansöka direkt kan du göra det här. Sista ansökningsdatum är 20 februari.

Andra AT-tjänster

Pedagogisk AT -  en strukturerad introduktion till rollen som lärare och handledare för läkare som befinner sig tidigt i karriären och har ett särskilt intresse för pedagogik och utbildningsverksamhet. Ansök här senast 23 februari.

Forskar-AT - för dig som vill kombinera din AT med forskning. Ansök här senast 21 februari.

Visste du att Södersjukhuset klättrade mest av Sveriges sjukhus i SYLF:s årliga AT-rankning 2021, från plats 57 till 15! Läs mer här.