Gå till innehåll
X

Presstjänsten på Sös

Presstjänsten är till för dig som journalist som bevakar hälso- och sjukvården. Vi kan förmedla nyheter, bakgrundsinformation och direktkontakt med experter på sjukhuset. Vi uttalar oss inte om enskilda personers hälsotillstånd och förmedlar aldrig kontakt med patienter eller närstående.

Vi har öppet alla helgfria dagar kl. 08.00-20.00. Kvällar och helger hanterar vi endast akuta ärenden. Helgdagar har vi stängt.

Foto- och filmtillstånd
Södersjukhuset har strikta regler för fotografering och TV-/filminspelning. Det är av hänsyn till patientsekretess och våra besökares integritet. Du behöver ha ett skriftligt intyg för att fotografera på sjukhusområdet, oavsett om patienter eller besökare medverkar eller ej. Kontakta oss så hjälper vi dig! 

Pressmeddelanden och bilder
pressrummet finns pressmeddelanden och fotografier på Södersjukhusets talespersoner. Bilderna får användas och delas i media, såsom i tryckta och sociala medier i syfte att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver. I övrigt gäller bildrätten/upphovsrätten och all annan användning än ovan kräver tillstånd från upphovsrättsinnehavaren.

 

Södersjukhusets presstjänst Tel: 070-484 1076 press.sodersjukhuset@sll.se

 

 

Till toppen Pil