Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Press / Presstjänsten på Sös
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Med anledning av covid-19 råder generellt besöksförbud på Södersjukhuset och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Presstjänsten på Sös

Presstjänsten är till för dig som journalist som bevakar hälso- och sjukvården. Vi kan förmedla nyheter, bakgrundsinformation och direktkontakt med experter på sjukhuset. Vi uttalar oss inte om enskilda personers hälsotillstånd och förmedlar aldrig kontakt med patienter eller närstående.

Vi har öppet alla helgfria dagar kl. 08.00-16.30. Kvällar och helger hänvisar vi till Region Stockholms pressfunktion för hälso- och sjukvårdsfrågor, tel 08- 123 131 48, press@sll.se

Södersjukhusets presstjänst Tel: 010-482 05 69 press.sodersjukhuset@sll.se

• Pressrum hos Mynewsdesk

Läs Södersjukhusets pressmeddelanden i vårt pressrum hos Mynewsdesk

• Foto- och filmtillstånd

Södersjukhuset har strikta regler för fotografering och TV-/filminspelning. Det är av hänsyn till patientsekretess och våra besökares integritet. Du behöver ha ett skriftligt intyg för att fotografera på sjukhusområdet, oavsett om patienter eller besökare medverkar eller ej. Kontakta oss så hjälper vi dig!