Hoppa till huvudinnehållet

Om webbplatsen

www.sodersjukhuset.se är Södersjukhusets officiella webbplats.

Webbplatsen riktar sig till dig som är patient eller anhörig, gravid och vill veta mer om hur det är att föda barn på Södersjukhuset och till dig som är jobbsökande och vill arbeta här.

På startsidan finns det ingångar till informationen om vården på Södersjukhusets olika avdelningar och mottagningar, BB Sös, Sachsska barn- och ungdomssjukhuset samt hur man hittar hit.

Forsknings- och utbildningssidorna är en viktig del av webbplatsen och innehåller aktuell information om forskning och innovation på Södersjukhuset, kurser och stöd till dig som är anställd, information om ST/AT-tjänster mm.

Under Jobba på Sös-sidorna finns information om Södersjukhuset som arbetsgivare, lediga tjänster, AT/ST-tjänster, kompetensutveckling för sjuksköterskor mm.

Webbplatsen förvaltas av Södersjukhusets Kommunikationsavdelning tillsammans med ett antal redaktörer som är aktiva inom sjukhusets verksamheter.

Sök information

För att söka information på vår nya webbplats gör du så här:

Ställ dig i sökfältet, skriv in ditt sökord och klicka på söksymbolen eller knappen Enter på ditt tangentbord.

Tillgänglighet

Vi strävar efter nivå 2, i enlighet med webbriktlinjer för offentlig sektor. Alla användare, oavsett förutsättningar, ska kunna ta del av webbplatsen. Webbplatsen har responsiv design och fungerar lika bra på stor skärm, surfplatta eller mobil.

Läs webbplatsens tillgänglighetsredogörelse.

KontaktKommunikationsavdelningen kommunikation.sodersjukhuset@regionstockholm.se