Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Medarbetare berättar

Medarbetare berättar

På Södersjukhuset jobbar en stor variation av människor och professioner. Och alla 4 873 medarbetare är en lika viktig kugge i det som krävs för att driva ett stort akutsjukhus! Här har vi samlat berättelser från våra sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor om hur det är att jobba på Sös.

 

Varför är det så bra att jobba på Södersjukhuset?

I den här korta videon får du träffa elva medarbetare från våra tio olika verksamhetsområden på Södersjukhuset, och höra vad de tycker om att jobba här.

 

Verksamhetsområde Ortopedi

"Vi lagar flest benbrott och leder i hela Stockholm. Jag känner mig väldigt trygg och glad när jag kommer till jobbet." Hur är det att jobba på Ortopeden på Södersjukhuset? Sjuksköterska Sofia berättar om vad som gör just hennes arbetsplats unik.

 

Verksamhetsområde Bilddiagnostik

Det är en trivsam miljö, vi är ett jättehärligt gäng, och arbetet är väldigt varierat!” Hör mer om vad vår röntgensjuksköterska Erika tycker om sitt arbete som röntgensjuksköterska på Bilddiagnostik i videon nedan.

 

Verksamhetsområde Anestesi/Iva

Här kan du utvecklas inom ett specialområde och få spetskompetens. Och vi har en stor arbetsglädje och stolthet.” Specialistsjuksköterska Anniqa möter du i denna video, som berättar om hur hon ser på sitt jobb på Anestesi/Iva här på Sös (för övrigt utsedd till årets Iva-avdelning i Sverige 2018!).