Hoppa till huvudinnehållet

Vill du vara med och driva utvecklingen vid regionens största akutsjukhus?

Vi söker nu två strategiska verksamhetsutvecklare som vill vara med och driva utvecklingen vid regionens största akutsjukhus! Har du ett genuint intresse för att arbeta med förändringsledning och förbättringar? Brinner du för att skapa förutsättningar för en än bättre sjukvård för länets befolkning i dag och i framtiden? Läs mer om tjänsterna som strategiska verksamhetsutvecklare nedan

Strategisk verksamhetsutvecklare med fokus på vårdprocesser

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och minst tre års erfarenhet av strategiskt arbete för styrning av vårdprocesser och utveckling av medicinska resultat. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av senior projektledning och förändringsledning. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av hälso- och sjukvården. 

Läs mer här

Strategisk verksamhetsutvecklare med inriktning på förändringsledning

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och minst fem års erfarenhet av processarbete och/eller kvalificerad projektledning samt förändringsledning i offentlig miljö, annan politiskt styrd organisation eller som leverantör till offentlig sektor. Erfarenhet av hälso- och sjukvård är meriterande såsom erfarenhet av digitalisering.

Läs mer här